Everyone has someone in their life that keeps them looking forward to another day

Jag känner ett inre lugn nu. Jag skrattar, vilar och njuter . Hösten är så fin. Men så är även Du min älskling. Tillsammans med dig, existerar varken tid och rum. Kärlek är bara förnamnet för det jag känner för dig. 
 
Denna, näst sista helg i oktober, var väldigt härlig. En middag i Wadköping under lördagen spenderad i Örebro. Strosande i gamla butiker, för att sedan vända kosan mot stortorgets shoppingutbud. Du säger till mig "gå före du, jag kommer strax", när jag möter dig nere vid bilparkeringen så överraskar du mig med en klarröd ros. 
 
Vi avslutar med en fika på en galleria och återvänder hem för en springtur med hunden och varma mackor med nyponsoppa och jordgubbste. Resten av kvällen splelar vi schack och myser till Så mycket bättre.
 
Att vakna upp en morgon med dig är det finaste för mig och jag tänker på texten Jag ger dig min morgon Jag ger dig min dag. En vandringstur och vår första skatt, en geocash fick avsluta denna helg i oktober, som för mig inte skulle kunnat vara bättre. För mig var den alldeles underbar.
 
 
 
 
 
Kärlek | |
#1 - - Camilla:

Vilken härlig blogg man blir så glad att läsa o titta på dina fina bilder.

Massa kramar faster Camilla

Svar: tack finaste faster!!:) massa kramar <3
Catrinelouise

Upp