I vitsippsdalen

Jag har varit utan internet i en hel vecka men fick äntligen tillbaks det igår igen. Under tiden som gått har jag genomlidit den tuffaste veckan i skolan på det här året, firat mammas 50 års dag och njutit av våren. Denna valborgshelg står flyttstädning på schemat och till veckan får vi nyckeln till vårt nya hem. Längtar!!!
Hundliv, I skog och mark | | 2 kommentarer |

back to the smalltown where I grew up

Denna vecka är  jag hemma i min barndomsstad. Melankoliska känslor från mitt inre dyker upp.

Det var här som jag föddes och växte upp.  I denna småstad som står för Sveriges vapenindustri. Krut, nitroglycerin och explosiva ämnen var ord som präglade min barndom. Här i denna stad där minor hittas i skogen och vår granne till sommarstugan hade cannabisfabrik. Vissa skulle kalla det vilda västern. Jag kallar det hem. Här lärde jag mig cykla, spela gitarr, gick på festival, lärde mig köra bil, fiskade min första fisk, skjöt luftgevär med pappa, fick mitt första jobb, träffade min bästa vän, flängde i skogarna och gick i skolan, samt mycket mer. Det var här jag fick identitetskriser och ville upptäcka världen. Men tillslut kom jag också fram till att just här i denna småstad fanns min oas på jorden.

Jag kan inte låta bli att tänka tillbaka på allt jag varit med om just här och känna lyckan över att jag hade en sådan fin uppväxt. Samtidigt som jag är otroligt tacksam för varje dag som går över allt som jag får vara med om. Livet ger än perspektiv.

 

 

Kärlek | | En kommentar |

Stockholmweekend

Helgen spenderades i huvudstaden. Jag har nyfärgat hår som min going färgat och klippt lugg själv. Umgicks med min pojkväns syster och även min bästa vän. Det blev ett besök i Globen, gamla stan, kungsträdgården, armémuseet (rekommenderar starkt till hitoriefanatiker) och fotografiska museet. Besökte även havet visd Årsta havsbad. Dock fick jag en släng av något virus och är hemma med feber och illamående nu. Det blir vila för min del. Firade galeniktentan som jag klarade under gårdagen med en loppisrunda (men blev kortvarig pga. mitt mående). 
 
Nästa vecka är det labb i läkemedelskemi (analytisk+organisk kemi innefattas) i Karlstad och tenta igen. 
 #Instabilder
 
 
 
 
Resor & Äventyr | | Kommentera |
Upp