Ett steg närmre

Jag har kämpat, slitit, gråtit, gett upp, och gett upp igen för att äntligen ha klarat kursen organisk kemi!!! Nu går jag som på moln, en lyckligare Catrine finns inte.

Av alla kurser jag genomfört så har organiska kemin alltid strulat för mig, jag trodde jag var fördömd att fortsätta i evigheters evigheter med denna kurs. Nu blir det inget mer av det!

Jag har klarat allt och ligger i fas. Jag har under utbildningens gång klarat kurser som jag aldrig trodde jag hade förmåga att klara av så som molekylär cellbiologi, patofysiologi, mikrobiologi, anatomi och fysiologi, inledande kemi, kemiska beräkningar, biokemi etc. Nu är det bara att ägna sig åt det som står i schemat för denna termin, nämligen  farmaceutisk fysikalisk kemi och galenik för att sedan läsa läkemedelskemi, och farmakognosi.

funny and pharmacists-bild

Jag har stor erfarenhet av sjukvården, av att äta medicin som minskar livskvaliten och sakta bryter ner kroppen, istället för att bygga upp. En sjukvård på lika villkor för alla, med patientens bästa i fokus, är för mig en brinnande ambition. En säker läkemedelsanvändning, där välbeprövda preparat används när det krävs i terapeutiska ändamål är inte alltid en självklarhet. Det krävs kunskap inom områdena klinisk farmaci och epidemiologi. Det tänker jag kämpa för. 

chemical, medical, and chemistry-bild

Farmacistudent | |
#1 - - Anonym:

Min stolthet över Dig vet inga gränser just nu♥

#2 - - Camilla:

Grattis världens bästa tjej.
Jag visste att du skulle fixa det du är så
fokuserade på det du gör.
Du är bäst!!!!

Kram kram Camilla

Upp