Midsommardröm

Helgen var som en midsommarnattsdröm. Vi tog bilen och åkte ut till de djupa värmländska skogarna för att fira med släkten. Det är sagolika trakter som L kommer ifrån och att det är nu som naturen är som finast gör ju inte saken sämre direkt. Vi umgicks, åt massa mat, diverse onyttigheter och jordgubbar, massor av jordgubbar! Vi gick promenader och talade och skrattade. Tog kort, plockade smultron längs vägkanten, tittade på ett gammalt ödetorp som jag tänker göra ett eget inlägg om frampå, samt beundrade den rika floran som finns däruppe med bland annat nattviol som växer vilt.

När vi väl åkte hem igen sent på natten fick vi syn på en blodröd måne vid horisonten och en tät dimma ute på ängen. Otroligt vackert.
Under lördagen var vi hemma hos mina föräldrar och åt även där en massa god mat, kollade fotboll och talade en massa. På kvällen bestämde vi oss för att cykla ner till stranden för att ta årets första dopp. Vänernhavet var alldeles lagom varmt och perfekt att doppa sig i. Vi avslutade dagen med en glass och en del skratt. En magisk kväll med mannen i mitt liv som får mig att le så fort jag tänker på det.

Den sista dagen på långhelgen fick bli en shoppingdag i Karlstad. Vi hann både med ikea och klädeshandling. Därefter blev det vardagssysslor att ta igen då tvättiden var bokad och matlådor behövdes fixas.

Idag åter måndag igen. Det kändes lite tungt att vakna på morgonen, men annars är jag taggad för en ny vecka med nya utmaningar.

I skog och mark, Resor & Äventyr | |
Upp