Blommig klocka

Min lilla kollega till hund och jag roar  oss med att plugga galenik denna vecka. Idag blev det vårfrisering för hennes del och hon blev snygg och fräsch. Det bärs hem så mycket grus och smuts efter promenaderna, så matte kände att det var dags att flickan skulle få lite mindre päls= mindre smuts. Jag har insett att livet som hundägare innebär damsugning ungefär fem gånger om dagen om man vill ha någolunda städat. Det orkar jag förstås inte med, vilket bidrar till damm och smuts. Dock så överväger ju de positiva sidorna enormt över de negativa när det kommer till  hundägarskapet. Det är ju min prinsessa och kollega vi talar om! Om man någonsin haft en hund, så kan man inte vara utan. Det bara är så! Nospussar på det!
 
Igår kom pojkvännen hem med påskliljor, som ökar vårkänslorna här hemma och idag fick jag ett paket på posten. I paketet låg en blommig klocka som jag betsällt. Det känns härligt och ger mig glädje och motivation. 
 
Hundliv, Vardasgrubbel | |
#1 - - Beata:

Visst överväger fördelarna med en sådan vovve♥ Du får inte glömma att Elise är en hund som passar så bra för svensk klimat! Du trimmar bort hennes päls och hon går utan kläder på vintern här!!! Hon har aldrig haft problem med svamp eller något annat i tassarna och hon är väldigt frisk och glad hund♥ Hon är din trogen vän♥ Vackra påskliljor! Fin vintageklocka också :)

Upp