Till mor

 Jag är dig evigt tacksam
för livet jag fått
och för att du funnits där
i stort såväl som smått
 
En förebild du har varit
sen jag var en liten tjej
och mycket här i livet
har jag lärt mig utav dig
 
All din kärlek och din omsorg
har stärkt mig i mitt jag
Så tack för allt du gett mig
och ger mig än idag.
 
Älskar dig mamma.
Kärlek | | En kommentar |

Ny stad och nytt jobb

Under denna vecka har vi flyttat in i vår nya lägenhet och jag har börjat jobba på apotek Hjärtat.  Det är en jättemysig lägenhet och en väldigt trevlig arbetsplats. Staden är en väldigt härlig småstadsort och här finns mycket gammal arkitektur på sina håll. Det känns som jag har hamnat rätt, då jag alltid drömt om att bo i en liten ort nära sjöar och  underbar natur. Jag har fått fina inflyttningspresenter från mina föräldrar och min pojkvän överraskade med en urfin muminkopp 2016 edition.

 Den vita rocken på en gla` receptariestudent/kassapersonal på apoteket
Drottningen på sin kungatron
Midsommar 2016 muminmuggen

 

I skolan står det lite still, då en lärare blev akut sjuk och en tenta inställd. Lite synd då jag satsat på den och pluggat och på så vis struntat i en annan tenta som är nu om nån vecka. Aja det får bli nya tag i augusti med lite fräsch semesterhjärna!

Nu är det helg och traditionell marknad i här så det blir att njuta lite också!

 

Farmacistudent, Vardasgrubbel | | Kommentera |

Maj och flytt

Idag är det min sista vardag som Linköpingsbo. Jag har nu bott här i sex månader och flyttade hit på grund av att min pojkvän hade jobb här. Det var första gången för mig att flytta hemifrån, men som tur var flyttade jag inte för att bo själv utan tillsammans med min partner. Det har varit en resa och jag har lärt mig att stå på mina egna ben. Det var i och för sig inte så svårt då Elise flyttade med och jag kunde behålla mina vardagliga rutiner som vi haft hemma innan flytten. Det underlättade. Det som varit svårast är att komma ihåg att laga mat. Så det blev en del slarv i början, men min pojkvän har varit till stor hjälp och lagar många goda middagar. Det dröjde dock inte länge efter jag flyttat hit innan min pojkvän fick ett bra jobberbjudande i vämland som lockade oss båda, då det är där vi har våra rötter. Det packas därför flyttlådor för fulla muggar just nu och på lördag går första flyttlasset. 

Jag flyttade in första december och det var mitt i vintern.  Det var därför svårt att ta sig ut och lära känna omgivningen då motivationen tröt. Ändå tycker jag att jag känner till staden ganska bra vid det här laget och det har blivit desto mer att utforska dessa sista härliga månader. Linköping blomstrar nu bokstavligen talat och det är med ren njutning jag och Elise spenderar långväga promenader ute.

 
 
Några bilder från min instagram

 Vi hoppas att vi kommer trivas i denna lilla kuststad som flyttar till och kunna stabilisera oss där. Här och nu väntar äventyret som vi tar oss an med förväntan och spänning. 

I skog och mark, Vardasgrubbel | | Kommentera |
Upp