Storröj

Det är tuffare än någonsin nu i skolan. Jag trodde aldrig att sista året kunde vara såhär. Jag har varit inne i skolan tre dagar i sträck, pluggat tidig morgon till sen natt. Slumrat, fått halsbränna och känt mig irriterad. Jag har i några dagar umgåtts med forskare, docenter, apotekare och kursare. Vissa lärare är snällt sagt narcissister och använder sin makt för att trycka ner eleverna på ett förnedrande sätt. Men detta är bara en fis i rymden, de andra är verkligen jättebra och väldigt duktiga. 
 
Lättnaden när läraren på muntan säger att jag tillhörde dem som fick godkänt och inte behöde stanna kvar ytterligare, var enorm. Kramar och klappar på axeln mötte mig ute i korridoren från människor som jag inte kände, men som hade överlevt liksom jag. 
 
 
Farmakologi är ämnet som jag läser nu. Det är en stor kurs med 6 seminarier, labbar och tenta. Men jag har redan avverkat alla seminarier och labben. Nu är det tentan kvar.
 
Väl hemma igen valde jag att ta tag i livet runt omkring. Det blev att trimma ner Elises enorma päls och idag har jag storstädat. Imorgon återupptar jag studierna efter en och en halv dags av annat pyssel.
Den mest intressanta biten är ju neurologi och neurofarmakologi.
Farmacistudent | |
Upp