Högbergsfälten Persberg

Tentor har avverkats och sliten men nöjd tog jag helgen med ett lugn. Det blev att ta igen lite familjetid efter åtskilliga dagars spenderade för mig själv och ett i högsta grad arbetande sinne. Nu ville jag bara fly, fly undan alla krav. Jag blev bjuden på restuarang av min familj. Buffe vid Våtsjön, det var riktigt lyxigt. Det blev sedan att bocka av en plats i Värmland på min bucketlist över ställen jag vill se. Kalksjön och gruvorna i Persberg. Jag passade på att prova mina vandringskängor.
Det mest häpnadsväckande var Tilas stoll. När jag kröp genom den mörka gången i gruvan för att komma in i en pelarsal till gruvschakt med himlen som tak, kändes det som att vara med i en Indiana Jones film. Vatten sipprade i grottan och gruvan var täckt av ett gröna växter, det såg nästan tropiskt ut. Regnet kom dansade ner över oss och åskan började spela. Det sjöng glatt i gruvans väggar. 
Besöket var att rekommendera. I Filipstad fick det efteråt bli ett besök på Oxhäljamarknaden av tradition innan vi åkte hem. Väl hemma, efter en varm dusch, kunde jag sätta mig ner och njuta av dagen med ljuvligt marknadsgodis och känna mig avslappnad och glad över hur bra jag faktiskt har det. 
I skog och mark, Resor & Äventyr | |
#1 - - Beata:

Spännande utflyktsmål!!! Tack för den härliga tiden tillsammans på vår favvo-marknad♥♥♥

#2 - - Catrine:

tack själv goa mamma <3 <3 <3

#3 - - Medina:

Kul att se hur bra du mår och hur mycket du trivs, Catrine. Önskar dig allt det bästa med studierna och privatlivet. Kram!

#4 - - Catrine:

tack goa och fina Medina! <3 hoppas du har det bra och önskar dig det bästa i livet med och tänker på dig med saknad:) Många kramar Catrine

Upp