Hösten släckte sommaren med den mjukaste av kyssar

September är en av de vackraste av månader. Jag känner en inre ro som sommarstressen aldrig bjuder på. Även om det är mycket som händer, så trivs jag. Jag trivs med skolan. Med jobbet. Med livet. Inte varje dag dock, men för det mesta. Jag har alltid ställt höga krav på gällande hur jag vill leva mitt liv. Det är effektivt och jag uppnår alltid det jag vill. Utåt kan mitt liv säkert verka som en dans på rosor men riktigt så lätt är det inte. Kraven för med sig en ångest och den är inte alltid lätt att hantera. Ändå känns hösten alltid som en fräsch nystart med nya förhoppningar och nya kunskaper att ta del av. 
 
Den här veckan har schemat varit fullsmockat. Jag har studerat farmakologi och jobbat på apoteket. Det är roligt att jag känner mig peppad och trivs så bra. Jag och Elise har också varit på brukshundsklubben och tränat. Elise har trimmats och varit hos veterinären som tagit bort tandsten. Hon ger mig så mycket glädje den hunden. Och jag är så lycklig trots att det är mycket att göra med henne att jag har möjligheten och tid till det med utöver skola/jobb. Att jag har föräldrar som ställer upp med tid och hjälp och även en pojkvän som förstår min livsstil. För det är inget som gör mig så lycklig som att få hålla på med djur. 
När vi gått klart lydnadskursen är jag sugen på att testa spår. Det är kombon mellan pudel och labrador som jag tror starkt på. Hon har det i sig. 
 
Hundliv, Vardasgrubbel | |
#1 - - Beata:

Du är min ovärderliga skatt Catrine!!! ♥♥♥ Mitt hjärta sprängs av stolthet när jag läser allt det du skriver!!!

#2 - - catrine:

älskar dig mamma <3 <3 <3

Upp