It takes a lifetime to discover Greece but it only takes an instant to fall in love with her

Idag längtar jag tillbaka. Det har gått en månad nu sen vi var i Skiathos och på Skopelos. Jag kollar på bilder som påminner om dagarna i paradiset. 
 
 
Vackra gränder
 
Hela gänget på utforskningsfärd
Och mycket mat hehe... Min standardfrukost
Jag var ju tvungen att kolla hur ett grekiskt apotek ser ut. Det är lite skillnad mot Sverige må jag säga, men många liknande produkter finns. Katten verkar vara bossen på stället:P
Klocktornet där Sophie (Amanda Seyfried) befinner sig vid när hon skickar breven till sina pappor i filmen Mamma Mia The Movie. Det ligger högt uppe på ett berg med utsikt över gamla hamnen i Skiathos stad.
Utsikten från klocktornet
Mamma Mia glass tog vi på vägen ner. Den var jättegod med smak av körsbärslikör tror jag om jag inte minns fel?
Vi tog en stor båt ut till ön Skopelos för att titta på scener från filmatiseringen av Mamma Mia The Movie. Bland annat kyrkan Agios Ioannis Kastri och en del stränder där scener som Lay your love on me utspelades på. Det spelades Abba musik i högtalaren och det dansades också. Man kände sig taggad.
 Delfiner hoppade längs med båten. De var svåra att ta kort på för de var snabba. Jag kände att jag var i paradiset. Naturen var fantastisk och jag kan inte annat än att hålla med de andra svenskarna på båten, nämligen "Thailand släng dig i väggen"!
Agios Ioannis Kastri. Det var en del trappor upp och jag blev genomsvettig i värmen. Men det var så värt det när vi fick se utsikten.
 Slående eller hur?!
Glada och nöjda.
Resten av dagarna spenderades med samma underbara vyer. Nu åter på Skiathos.
 
 
Pyssel & DIY | |
#1 - - Beata:

Kanonfin paradisö♥♥♥ Inte undra på att folk dras dit med tanke på den fantastisk grekiska miljön! Tom Beatles kom hit i början på 70-talet och förälskade sig i ön med dess omnejd. Paul McCartney och John Lennon hade långt gångna planer på att köpa Tsougriaki Island, som är en grön litet paradis ö just utanför Skiathos. Man förstår deras tanke!! Minns du utflykten till Tsougriaki?

#2 - - Catrine:

ja det gör jag :D perfekt snorkling där hittade många fina snäckor och stranden var i stort helt öde! :) där fann jag ro! det var häftigt! kramar<3 <3 <3

Upp